Sunday, October 3, 2010

peralihan fasa hidup

errmm...

warghh...
ramai betul kawan2 aku yang nak jumpa sebelum aku bergelar isteri orang....

tapi.. maaf sha... xsempat nak jumpa awak..
fatimah.. insyaalah kita jumpa esok..
nisah..
maaf malam ni tak dapat jumpa..
mawin n nurul baru sahaja balik.. lama borak2 n sembang..
semua dah gatal ikut nak kawen gak..
tapoi berjam2 taddi pasal majlis kawen...
haha....

gila2 dorang pun.. idea bagus..
rose merah segar ditabur di atas katil pengantin dicarik2 kelopak dan ditabur membuatkan nya berbentuk love...

perfume lilin hanode..
arghh...
segar nyer..
cahaya lampu malap2....
ishh..
suka2..
warghh..
topik mlam pertama n persandinagn jer dibahaskan tadi..
berserta anak akan datang..
kata mawin n nurul..
aku makin cerahh..
haha..

mawin membuatkan tangan n gaya excited bila aku ada baby nanti..
katanya mesti comel da cantik..
sebab?.. aku comel n fazli agak handsome n putih..
haha..
kembang semangkuk hidung jap..

xsabar nak jumpa kawan2 nati majlis aku...

hope sangat2 miza dapat datang..

mak n abg u dah kemas2 kan bilik untuk kawan2 aku nanti...

yeay!!!.. lusa balik.....
xsabar sabtu ni untuk di ijab qabulkan..
macam2 rasa...

2 comments:

apple_pie said...

maceh cyg sebab masuk kn name akudlm diari mum nih..
aku pun harap sgt dapat kgsi saat bhgia mu tu..saat peralihan fasa mu dari anak dara sunti kpd isteri seseorang..bhgiakn cym...
andai kata kau x dpt pegi gak...doa aku mngiringi mjlis mum..aku doakan kebhgiaan n ksjhtraan kalian..hingga ujung nafas kalian dan bersambung di sana nt..insyaallah

eida said...

tq sayam////..
tapi hope sangat mu dapat datang...
ehe...